top of page

Legal

Termeni și condiții

Site-ul www.magazinul-hidraulic.ro, numit in continuare WWW.MAGAZINUL-HIDRAULIC.RO, este proprietatea SC Visteon Project SRL, fima inregistrata in Judetul Prahova, Municipiul Ploiesti, Strada P-ta Mihai Viteazu, Nr.2, Bl.37G, Sc.G, ap.8,  cu datele de identificare J29/1268/2009, CUI/CIF: RO16966682, numita in continuare Visteon Project. Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. 

 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. SC Visteon Project SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Visteon Project garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.magazinul-hidraulic.ro  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica sau reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei VISTEON PROJECT fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.magazinul-hidraulic.ro  este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru VISTEON PROJECT sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al Visteon Project

Intregul continut al site-ului WWW.MAGAZINUL-HIDRAULIC.RO  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea WWW.MAGAZINUL-HIDRAULIC.RO  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul VISTEON PROJECT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului VISTEON PROJECT numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail visteon@visteon.ro  sau sa sunati la numarul de telefon 0740.204.299.

2. Politica de preturi

VISTEON PROJECT isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul MAGAZINUL0HIDRAULIC.RO  sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv VISTEON PROJECT isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

 

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul ING. Preturile prezentate nu includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

VISTEON PROJECT nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 

Continutul MAGAZINUL0HIDRAULIC.RO  (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, VISTEON PROJECT nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul MAGAZINUL0HIDRAULIC.RO , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. VISTEON PROJECT si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Modalitati de plata disponibile. Conditii de plata.

Modalitatile de plata aceptate sunt:

- plata cu OP in avans prin transfer bancar urmat de dovada platii (OP in format electronic).

- plata ramburs pentru echipamentele cu o valoare mai mica de 4.500,00 Lei (TVA inclus), cu toate cheltuielile suportate de cumparator daca nu s-a convenit altfel.

- Plata cu cardul la sediul societatii

Preturile sunt in lei si sunt actualizate zilinc in functie de cursul bancii ING

Plata se va face pe baza facturii finale sau pe baza proformei in moneda nationala.

Plata cu bilete la ordin sau file CEC nu este o metoda acceptata de SC Visteon Project SRL.

 

Cumparatorul nu are dreptul sa ceara factura finala inainte de efectuarea platii sau de expedierea echipamentelor comandate. Pentru platile in avans, SC Visteon Project SRL, va emite o factura.

In cazul in care se intarzie cu plata (partiala sau integrala), SC Visteon Project SRL are dreptul de a solicita o compensare din partea cumparatorului.

Titlul de proprietate asupra bunurilor livrate este transferat cãtre cumparator numai după plata integrală a prețului echipamentelor sau bunurilor, sau a costurilor și taxelor suplimentare și, în caz de întârziere, plata dobânzilor de întârziere, despăgubirilor și taxelor de recuperare prevăzute în continuare.

In cazul in care cumparatorul nu plateste in termen de 30 zile de la finalizarea comenzii, SC Visteon Project SRL isi rezerva dreptul de a pune in vanzare echipamentele comandate de cumparator, sa le foloseasca la alte comenzi sau sa le foloseasca in orice destinatie doreste.

Se interzice cumparatorului să gajeze bunurile și/sau mărfurile, al căror titlu de proprietate nu a fost încă transferat astfel cum este prevăzut mai sus, nici sã le utilizeze drept garanție pentru pretenţiile din partea terților.

Rezervarea titlului de proprietate rămâne valabilă în caz de faliment, dizolvare a companiei cumparatorului, precum și în cazul în care acestuia din urmã i s-a impus o mãsurã de protecţie conform Legii cu privire la continuitatea companiei.

4. Livrarea produselor  

Toate livrarile vor fi facute din Ploiesti, Prahova, Romania.

Livrarea produselor se face prin Fan Courier, sau orice alt curier la cererea clientului. In cazul in care nu se opteaza pentru asigurare de transport, pierderea sau deteriorarea echipamentului expediat, nu cade in responsabilitatea Visteon Project. Rezolvarea problemei se face cu transportatorul de catre destinatar. Clientul trebuie sa asigure plata facturii, chiar daca nu a fost livrata de catre curier. Costurile de transport vor fi suportate de cumparator, aceasta daca nu s-a cazut la un acord diferit.

SC Visteon Project SRL, face tot posibilul sa respecte termenii de livrare care au fost specificati in oferta, dar trebuie sa se tina cont ca acesti termeni sunt estimativi, si pot aparea intarzieri din cauza altor factori cum ar fi: interzieri de transport, intarzieri cu furnizarea de materii prime la producator, intarzieri in procesul de vamuire, etc.

Întârzierile în livrare pentru care nu suntem responsabili nu dau dreptul cumparatorului de a refuza orice plată.

5. Garantii

Toate produsele vandute de SC Visteon Project SRL au garantie.

Termenul de garantie este 12 luni pentru echipamentele noi si maxim 6 luni pentru echipamentele reparate. Termenul de garantie este specificat in certificatul de garantie. Daca in perioada de garantie, cumparatorul semnaleaza defecte, SC Visteon Project SRL este obligat să facă constatare produsului defect și să stabilească cauza defectului. În cazul în care vina este a SC Visteon Project SRL, acesta se obligă să remedieze problemna în cel mai scurt timp posibil, pe cheltuiala acestuia. În cazul în care vina aparține cumpărătorului, remedierea defectelor se va face pe cheltuiala Cumpărătorului. Pe perioada de remediere SC Visteon Project SRL nu este obligat să înlocuiască produsul/ echipamentul.

Toate echipamentele vandute sunt insotite de certificat de garantie in care se specifica modalitatea de punere în funcțiune și exploatare a echipamentului. Orice incalcare a termenilor din Certificatul de Garantie duce la prierderea garantiei, iar inlocuirea sau repaprarea echipamentului se face pe cheltuiala Cumparatorului.

Cumparatorul trebuie sa notifice in scris orice defect care apare la produsele/echipamentele cumparate de la Furnizor.

Astfel de notificari trebuie trimise cu cel mult doua saptamani fata de termenul de expirare al garantiei produsului.

 

Notificarea trebuie sa includa o descriere a defectului. Daca Cumparatorul nu informeaza in termenul mai sus mentionat, garantia produsului se pierde.

Daca Cumparatorul notifica un defect si su sunt gasite defecte care au aparut din vina Furnizorului, atunci Cumparatorul trebuie sa compenseze costurile care au rezultat in urma unei astfel de notificari (costuri cu constatarea, probe, etc.)

 

Piesele de schimb care au fost defecte si au fost inlcuite se vor returna Cumparatorului si vor ramane in proprietatea acestuia.

Furnizorul este responsabil pentru toate defectele care apar in coditiile normale de functionare si pentru aplicatiile pentru care echipamentul a fost proiectat.

 

Furnizorul nu este responsabil pentru defecte care apar in urma unei mentenante precare, instalare incorecta sau reparatie defectuoasa efectuata de Cumparator sau alti terti, sau de modificari facute de Cumparator fara consimtamantul Furniorului.

Responsabilitatea Furnizorului nu acopera uzura normala sau deterioarea in timp a produsului. Furnizorul nu este responsabil pentru defecte care apar in afara perioadei de garantie, chiar daca echipamentul nu a fost folosit.

Pe perioada de desfasurare a garantiei, in cazul unui defect, Cumparatorul este de acord ca nu va primi niciun inlocuitor pe durata reparatiei sau a fabricarii unui nou echipament.

 

SC Visteon Project SRL se obliga sa acorde prioritate in reparatia sau fabricatia oricarui echipament care este defect in perioada de garantie, pentru a scurta timpul de oprire al instalatiei. In cazul in care SC Visteon Project SRL are pe stoc un produs similar care poate sa-l inlocuiasca pe perioada reparatiei, se obliga sa il livreze Cumparatorului, care il va folosi pe perioada de reparatie a produsului initial. Echipamentul reparat va fi expediat numai dupa sosirea echipamentului de rezerva de la Cumparator.

GARANTIA ESTE VALABILA DOAR DACA SC VISTEON PROJECT SRL ESTE NOTIFCATA LA TIMP IN SCRIS PRIVIND DEFETELE APARUTE LA ECHIPAMENTELE VANDUTE SI NU ACOPERA SITUATIILE IN CARE PRODUSUL A FOST DISTRUS, INSTALAT NECORESPUNZATOR, ABUZ IN FOLOSIRE CAUZAT DE MEDII DE LUCRU NECORESPUNZATOARE.

6. Politica de retur  

Se va percepe o taxa de 10% pentru returul echipamentelor care se tin pe stoc in mod uzual. Pentru comenzi speciale si produse care nu se tin pe stoc in mod uzual - nu se pot returna produsele respective. Produsele livrate gresit, se pot returna fara penalizari, si cu suportarea costurilor de transport de catre SC Visteon Project SRL!

Conformitatea livrării trebuie să fie verificată de către cumparator în momentul primirii.

Erorile de livrare privesc, printre altele, cantitatea indicată, tipul și numărul de serie și astfel trebuie să fie menționate pe nota de livrare, facturã sau scrisoarea de transport. Fiecare plângere privind neconformitatea livrãrii sau orice defect vizibil trebuie să fie raportatã nouã, în scris, în termen de zece zile calendaristice de la livrare. Nu suntem obligaţi să luãm în considerare plângerile care nu ajung la noi în termenul menționat anterior.

Ambalajul și conținutul mărfurilor, eventual neconforme livrate trebuie să fie păstrate de către cumparator.

A. In cazul in care se returneaza bunuri pentru reparatie

Echipamentul care se returneaza pentru reparatie trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, de copia dupa factura pe baza careia s-a facut plata pentru produsul respectiv, si de o descriere completa a simptomelor echipamentului.

B. In Cazul in care se returneaza echipamente care nu vor fi reparate:

In acest caz produsele vor fi insotite de copia dupa factura si de motivatia pentru care produsele au fost returnate!

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul MAGAZINUL0HIDRAULIC.RO  este gazduit de serverele unei terte firme. VISTEON PROJECT nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. VISTEON PROJECT nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului magazinul0hidraulic.ro.  VISTEON PROJECT nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul MAGAZINUL0HIDRAULIC.RO .  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului MAGAZINUL0HIDRAULIC.RO  este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. VISTEON PROJECT detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului MAGAZINUL0HIDRAULIC.RO  pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului MAGAZINUL0HIDRAULIC.RO  mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, VISTEON PROJECT nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

9. Pierderi

In cazul in care nu s-a cazut la un accord diferit, nicio parte nu are obligatii catre cealalata parte pentru orice tip de pierdere a productiei, pierdere de profit, pierderi de contract sau orice alt tip de pierdere.

10. Litigii

Eventualele litigii care s-ar putea ivi in legătura cu interpretarea, încheierea, derularea sau încetarea prezentul contract vor fi soluţionate pe cale amiabila, iar daca acest lucru nu este posibil in termen de 30 de zile de la data începerii demersurilor, litigiul va fi supus spre soluţionare instanţei judecatoresti competente.

Toate contractele sunt guvernate de legea din Romania.

11. Forta Majora:

Nici una dintre partile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau / si de executarea in mod necorespunzător – total sau parţial – a oricărei obligaţii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligaţiei respective a fost cauzata de forţa majora, aşa cum este definite de lege.

Partea care invoca forţa majora este obligata sa notifice celeilalte parţi, in termen de 5 zile producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitării consecinţelor lui. Data de referinţa este data ştampilei poştei la expediere. Dovada va fi certificata de Camera de Comerţ si Industrie teritoriala sau alt organ abilitat de lege.

De asemenea, partea care invoca forţa majora are obligaţia ca in termen de 5 zile de la încetarea acesteia sa o aducă la cunoştinţa in scris a celeilalte parţi.

Daca in termen de 30 de zile de la producere, evenimentul respectiv nu încetează, partile au dreptul sa-si notifice încetarea de plin drept a prezentului contract fara ca vreuna dintre ele sa pretindă daune-interese. Partile raman răspunzătoare pentru obligaţiile scadente

pana la acea data.

Termenele referitoare la obligaţiile convenite conform prezentului contract se prelungesc automat cu durata evenimentului de forţa majora.

12. Limitarea obligatiilor

Obligatiile Societatii Comerciale Visteon Project SRL pentru orice paguba sau pierdere a Cumparatorului, care reiese dintr-o comanda, operare, livrare, fabricare etc. va fi limimtata.

Nu se vor face despagubiri pentru nicio situatie mai sus mentionata, Cumparatorul putand sa primeasca bonuri valorice (vouchere) pentru care va putea achizitiona produse cu discount in viitor.

SC Visteon Project SRL nu este responsabil pentru nicio paguba asupra vreunei proprietati a Cumparatorului care a aparut in urma livrarii produsului.

Ambele parti sunt obligate sa rezolve orice conflict inainte prin intermediul unui mediator.

13. Nota

Toate conditiile de mai sus pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Va rugam sa verificati periodic aceasta pagina.

Politica de confidențialitate

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SC VISTEON PROJECT SRL, cu sediul în Judetul Prahova, Municipiul Ploiesti, Strada P-ta Mihai Viteazu, Nr.2, Bl.37G, Sc.G, ap.8, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet magazinul-hidraulic.ro. („Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, SC VISTEON PROJECT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul SC VISTEON PROJECT SRL, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, SC VISTEON PROJECT SRL va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de SC VISTEON PROJECT SRL,iar contul creat va fi șters automat.

II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, SC VISTEON PROJECT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, SC VISTEON PROJECT SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi SC VISTEON PROJECT SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și SC VISTEON PROJECT SRL definit în cuprinsul Termenelor și condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și SC VISTEON PROJECT SRL.

 • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă SC VISTEON PROJECT SRL în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea SC VISTEON PROJECT SRL de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

 • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de SC VISTEON PROJECT SRL, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al SC VISTEON PROJECT SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, SC VISTEON PROJECT SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de SC VISTEON PROJECT SRL prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al SC VISTEON PROJECT SRL de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, SC VISTEON PROJECT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina SC VISTEON PROJECT SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, SC VISTEON PROJECT SRL va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, SC VISTEON PROJECT SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de SC VISTEON PROJECT SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SC VISTEON PROJECT SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină SC VISTEON PROJECT SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea Site-ului;

 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către SC VISTEON PROJECT SRL prin intermediul Site-ului;

 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către SC VISTEON PROJECT SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană. [Notă: Dacă sunt transferate în afara UE, trebuie menționate statele și care sunt garanțiile pentru protecția datelor în contextul transferului.]

VII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către SC VISTEON PROJECT SRL, conform celor descrise în prezentul document;

 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea SC VISTEON PROJECT SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către SC VISTEON PROJECT SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

 • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

  • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, SC VISTEON PROJECT SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

 • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care:

  • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

  • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

  • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

 • reptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către SC VISTEON PROJECT SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

 • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

  • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al SC VISTEON PROJECT SRL sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care SC VISTEON PROJECT SRL poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;

  • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

 • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@magazinul-hidraulic.ro.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: contact@magazinul-hidraulic.ro.

Payment Methods

Politica de cookies

Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea "cookie"-urilor utilizate de site-ul www.magazinul-hidraulic.ro alte site-uri administrate de SC Visteon Project SRL. 

In cazul in care aveti nevoie de detalii aditionale, iar acestea nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la: Visteon@visteon.ro

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos.

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

In ceea ce numim "web 2.0", "cookie"-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul beneficiaza pe internet, precum:

Personalizarea anumitor setari - limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni) - generandu-se astfel flexibilitatea "cosului de cumparaturi" (accesarea preferintelor vechi prin accesarea butonului „inainte" si „inapoi");

Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt folosite site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face mai eficiente si mai accesibile pentru acestia;

Permit aplicatiilor multimedia sau de un tip diferit de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;

Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Ce este un "cookie"?

Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" ori, pur si simplu, "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (de exemplu, Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din doua parti: numele si continutul (valoarea) cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar web-server-ul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou, in momentul in care un utilizator se intoarce pe web-site-ul asociat web-server-ului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Cookie-uri de sesiune - acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browser-ului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-site-ul respectiv sau inchide fereastra browser-ului (de exemplu, in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retelele de socializare);

Cookie-uri permanente - acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau pe un echipament (si, in general, depind de durata de viata prestabilita pentru cookie).

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server specific (web-site-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si poate reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor web-site-uri de a oferi servicii confortabile utilizatorillor (preferinte in materie de confidentialitate online, optiuni privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta).

Care este durata de viata a unui cookie?

Cookie-urile sunt administrate de web-servere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute dupa ce utilizatorul a parasit web-site-ul, iar alte cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel web-site (cookie-uri permanente). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi sterse de utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browser-ului.

Cum sunt folosite cookie-urile de acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • performanta a site-ului

 • analiza a vizitatorilor

 • targetare geografica

 • inregistrare

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara provii. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul -atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba, primiti aceeasi reclama.

Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti inregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat "pastreaza-ma inregistrat", acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browser-ul sau calculatorul.

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor - retinerea parolelor, preferintele de limba (de exemplu, afisarea rezultatelor cautarilor in limba romana);

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe internet (optiuni "family mode", functii de "safe search");

Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics - cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un web-site, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un web-site (prin motoare de cautare, direct, din alte web-site-uri etc). Web-site-urile deruleaza aceste analize de utilizare pentru a imbunatati site-urile in beneficiul utilizatorilor.

Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookie-urile NU sunt virusi! Acestea folosesc formate de tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod, astfel incat nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare ale utilizatorilor atat pe un site specific, cat si pe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o forma de spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si, in mod constant, marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general, browser-ele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit informatii intre browser si website, in mod constant si in ambele sensuri, daca un atacator sau o persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie-uri pot fi interceptate. Desi in practica apare foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie-uri implica setari gresite ale cookie-urilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile pentru a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fii atent in alegerea celei mai potrivite metodei de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookie-uri

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea celor mai vizitate si celor mai mari site-uri folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate: Youtube, Gmail, Yahoo si altele. Iata cateva sfaturi pe care daca le aplicati, puteti fi sigur ca navigati fara griji, insa cu ajutorul cookie-urilor:

Particularizati setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile conform nivelului dvs de confort in ceea ce priveste securitatea utilizarii lor;

Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces. Insa, daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.

Instalati si updatati constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, acestea impiedica browser-ul sa acceseze web-site-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browser-ului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browser-ul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookie-uri se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet - locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa navighezi cu incredere pe internet.

Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau puteti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu sunteti inregistat folosind cookie-urile, nu veti putea lasa comentarii.

Toate browser-ele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browser-ului dvs.

Metode de plată

 • Card Credit / Debit

 • Plată offline pe baza proformei sau facturii

 • Plată cash la sediul societății

bottom of page